Kor

​Kor handler om nærvær, om at holde sin stemme og om at have øvet hjemme, når det er nødvendigt. Og så skal vi ellers bare nyde det sociale, som et kor jo også er. Når vi synger finder vi trygheden til at mærke efter og modet til at være i egen krop. Sangene ligger endnu ikke fast, men der vil være åbenhed for forskellige genrer.

 

Det er fantastisk at udtrykke sig selv med sin stemme sammen med andre. Måske synes du ikke, at din stemme lyder af meget i sig selv, men sammen med andres kan den pludselig klinge og fylde en masse, og musik, rytme og fællesskab går således op i en højere enhed.

I koret på Vestjyllands Højskole er glæden ved at synge i højsædet. Hvad enten du kun synger i badet eller er en erfaren sanger, er der plads til dig i koret!

 

underviser

IMG_3804.jpg

Niels Bjerg

Niels Bjerg (f. 1979) underviser i Elektronisk Komposition på Vestjyllands Højskole og er uddannet som jazz-guitarist på konservatoriet i Amsterdam i 2004. I 2016 udpeget som ekstern censor på Den Danske Scenekunstskole.

I samarbejde med koreograf Kirstine Kyhl Andersen har han siden 2004 ledet musik- og dansekompagniet WE GO.

Som instrumental komponist og guitarist har Niels skabt en lang række produktioner med WE GO samt som leder af ensemblet Cirklen og samarbejdet med bl.a. Manuel Göttsching. ​

Niels underviser i