top of page

Kor

Kor handler om nærvær, om at holde sin stemme og om at have øvet hjemme, når det er nødvendigt. Og så skal vi ellers bare nyde det sociale, som et kor jo også er. Når vi synger finder vi trygheden til at mærke efter og modet til at være i egen krop. Vi skal arbejde med sange både fra Danmark og resten af verden, og vi skal sammen opleve mange forskellige måder at synge sammen på.

 

Det er fantastisk at udtrykke sig selv med sin stemme sammen med andre. Måske synes du ikke, at din stemme lyder af meget i sig selv, men sammen med andres kan den pludselig klinge og fylde en masse, og musik, rytme og fællesskab går således op i en højere enhed.

I koret på Vestjyllands Højskole er glæden ved at synge i højsædet. Hvad enten du kun synger i badet eller er en erfaren sanger, er der plads til dig i koret!

underviser

Mette Marie Ørnstrup profil blå.jpg

Mette Marie J. Ørnstrup

Mette Marie har rejst verden rundt med sin musik og har blandt andet været bosat i Istanbul i 1 1/2 år, hvor hun studerede klassisk osmannisk musik og sang på konservatoriet. Hun har også ofte besøgt Ghana.

Mette Marie er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og har derudover en international master i verdensmusik i bagagen.

...og så har hun såmænd også selv været elev på Vestjyllands Højskole.

bottom of page