LEDIG STILLING:

Kreativ kok/køkkenmedarbejder til økologisk køkken på Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskole er berømt for sit økologiske køkken. Vi sætter stor ære i at give elever og kursister en særlig oplevelse til hvert måltid.

Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle og eksperimentere med maden, så den er lækker, varieret og spændende med nye sammensætninger, smage og udtryk. I køkkenet laver vi mad til cirka 90 personer til tre hovedmåltider hver dag samt eftermiddags brød og kager. Vi laver alt fra grønne veganske retter til store oksestege, og har fokus på at elever med særlige behov til maden også får gode madoplevelser til hverdag og til fest.

Højskolen har egen køkkenhave, som i perioder leverer frugt, grønt og bær til køkkenet.

Vestjyllands Højskole er en særlig arbejdsplads med et stærkt og uformelt fællesskab. Det er en almen folkehøjskole, hvor elever og en stor del af personalet bor på skolen. Køkkenet betyder meget for at elever og kursister føler sig hjemme, og eleverne indgår som hjælp i køkkenet, hvor de hjælper til med praktisk forberedelse til måltider, opvask og oprydning mm. Derfor er arbejdet i vores køkken meget alsidigt og omgængelighed, højt humør og fleksibilitet vægtes højt.

Vi søger en kollega, der kan byde ind med nytænkning og inspiration. Er du kok eller har erfaring eller en anden uddannelse i det professionelle køkken og brænder du for at lave god mad til andre? Kan du fermentere? Håndtere surdej? Og sylte? Kan du opfinde nye retter? Trives du i samarbejde med kolleger og elever? Så kan det være, du er vores nye kreative køkkenmedarbejder.

Vi forventer at:

• Bæredygtighed og økologi sidder på rygraden

• Du er vant til at lave grøn mad med fokus på vegetariske og veganske retter

• Du har lyst til at arbejde med elever/kursister, som bor på højskolen

• Du er i stand til at levere et godt flow i et travlt køkken

• Du forstår at rengøring er en del af det daglige arbejde

• Du er fleksibel mht. aften- og weekend-arbejde. Der er skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder en stilling på 30 timer pr uge fra primo august.

Send din ansøgning og CV til kokken@vestjyllandshojskole.dk snarest muligt. Der afholdes løbende samtaler.

Stillingen ønskes besat med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte: Køkkenleder Henriette Danielsen på tlf. 23 60 72 36 på hverdage imellem kl. 8-15.

Tegning 2.webp

LEDIG STILLING:
Billedkunst, Grafisk tryk, Tegning og Maleri

Vestjyllands Højskole søger timelærer

Vestjyllands Højskole er en spændende og levende Grundtvigsk højskole med en stærk profil indenfor bæredygtighed og kreative fag. Skolen ligger omgivet af smuk natur og tæt på Ringkøbing Fjord og by.

På Vestjyllands Højskole er der højt til loftet og plads til at udforske hvem vi er, og hvad vi vil – både med os selv og hinanden.

Om stillingen

Stillingen er timelærerstilling i efteråret 2024 med mulighed for forlængelse. Undervisningen ligger torsdag eftermiddag og fredag formiddag, og timerne er i alt 5 timer pr undervisningsuge.

Den praktiske undervisning foregår i skolens faglokaler.

Hvis du kan se dig selv som en del af vores fantastiske Højskole og formidle emner omkring udviklingen af fremtidens bæredygtige klode, så hører vi gerne fra dig.

Om dig

Som højskolelærer vil du bruge tid sammen med både elever og lærere. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i fællesskabet på arbejdspladsen, hvor den uformelle stemning vægtes højt.

Du forstår værdien af højskolearbejdet og kan møde eleverne, hvor de er. Du har interesse i eleverne og vil vægte samværet med eleverne og de pædagogiske opgaver. Du skal være en god organisator og have blik for både helhed og detalje.

Vi forventer, du er en underviser, med stærk faglig baggrund og med længerevarende undervisningserfaring indenfor tegning og maleri.

Det er ydermere vigtigt, at du er en underviser, der møder eleverne, hvor de er. Både om de er uerfarne eller har masser af erfaring.

Løn og ansættelsesvilkår

• Ansættelsesperioden er tidsbegrænset fra den 19. august 2024 til den 13. december 2024

• Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende retningslinjer fra FFD, Foreningen af Folkehøjskoler i Danmark.

Ansøgningsfrist og kontakt:

Ansøgningsfrist den 22.juni kl. 12.00. Ansøgningen sendes til kontor@vestjyllandshojskole.dk

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 27. juni.

Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Viceforstander Michael Kirkegaard mkk@vestjyllandshojskole.dk

rulle9.jpg