FORUNDRINGENS HAVE

Forundringens Have er en økologisk forevisningshave til forsøg og læring

Arrangementer
Vi afholder løbende arrangementer, kurser, rundvisninger m.m. i haven - og der er noget for både børn og voksne.

Haven er normalvis altid åben, så du er velkommen til at gå en tur og nyde den. Der er gratis entre, men bidrag i havens entrékasse er velkommen. Ved arrangementer er der almindeligvis en entré.

Forundringens Have er siden 2004 vokset efter knopskydnings-metoden og har en udstrækning på 4 hektar. Haven rummer i dag både blomster, urter, dyr samt noget for børn og voksne. Siden 2013 dyrkes Forundringens Have biodynamisk.

Fælleshave i Forundringens Have
Vi har i Forundringens Have en fælleshave, som du kan blive medlem af. Kontakt Birtha for nærmere oplysninger på oeko@vestjyllandshojskole.dk. Birtha Toft er daglig leder af Forundringens Have.

Læs mere på forundringenshave.dk.

Kontakt:

Forundringens Have

Skraldhedevej 8,

Daglig leder:

Birtha Toft

oeko@vestjyllandshojskole.dk

Tlf. 23449594

Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

EU-logo.jpg

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

land2.gif
perma.gif