fingrelangtrensperent2.png

FORUNDRINGENS HAVE

Forundringes Have er en økologisk have til forsøg og læring.​ På Vestjyllands Højskole har vi ønsket om at vise vejen fra jord til bord, via vores økologiske køkken, undervisning og havebrug i praksis.

Vores jord blev omlagt til økologi i 2004 og anlæggelsen af Forundringens Have, som en økologisk forsøgs- og forevisningshave, kunne påbegyndes. Forundringens Have er siden starten vokset efter knopskydnings-metoden og har en udstrækning på 4 hektar. Nye ideer er opstået og haven rummer i dag både blomster, urter, dyr samt noget for børn og voksne. Siden 2013 dyrkes Forundringens Have biodynamisk.

Arrangementer
Vi afholder løbende arrangementer, kurser, rundvisninger m.m. i haven - og der er noget for både børn og voksne.

Haven er altid åben, så du er velkommen til at gå en tur og nyde den. Der er gratis entre, men bidrag er velkommen.

Ved arrangementer er der almindeligvis en entré.

Fælleshave i Forundringens Have
Vi har i Forundringens Have en fælleshave, som du kan blive medlem af. Kontakt Birtha for nærmere oplysninger på oeko@vestjyllandshojskole.dk. Birtha Toft er daglig leder af Forundringens Have.

Læs mere på forundringenshave.dk.

Kontakt:

Forundringens Have