Anna Østergaard Laursen
Underviser i Billedkunst og Mad
Uddannet kok fra Hotel- og Restaurantskolen i 2014 og har sidenhen brugt sin kokkeuddannelse på kreativ vis i sin egen virksomhed, hvor hun har arbejdet med specialdesignede spiseoplevelser, kunstudstillinger og egne installationskunstværker med spiselige elementer. Bag sig har hun også en kort klassisk tegneuddannelse og en igangværende efteruddannelse som naturvejleder.
Alle disse egenskaber blandes ofte sammen, og naturen indgår i både billedkunsten og madlavningen, når naturen både kan spises af og i og bruges som medie og inspiration i tegninger og malerier.
Anna har arbejdet som højskolelærer siden 2018 og har i den tid undervist i en bred vifte af gastronomiske, natur, kreative og kulturelle fag..
I sit private liv dyrker Anna naturen på mange måder, især på lange vandreture og som et rum til fordybelse og nærvær. Herudover bruger hun meget tid på at læse bøger, sylte og fermentere, bage surdejsbrød og spise det med god ost, arbejde kreativt og pleje sit familieliv og diverse relationer. Hun elsker katte og kaffe - og virkelig store puslespil.