top of page

Tegning & Maleri

med udgangspunkt i forskellige opgaver prøver du kræfter med forskellige teknikker, komposition og farvelære

 

Alt sammen vil skærpe din iagttagelsesevne og håndværksmæssige kunnen. 


I forløbet får du både holdundervisning og individuel vejledning. Med hjælp fra medelever og læreren finder du vej til dit eget personlige udtryk og dine egne billeder.

I Maleri vil du blive præsenteret for en lang række kunstnere og kunstretninger.

 

Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du tidligere har arbejdet med billeder. Eneste forudsætning er nysgerrighed og arbejdslyst.

image00062.jpeg
Foto%2520Pernille_edited_edited.jpg

pernille gjørup bruhn

”Vi vil have fokus på bæredygtighed gennem genbrug af forskellige materialer – man kunne sige, vi arbejder under mantraet ’fra skrot til kunst’. Vi kommer vidt omkring: Grafik, tegning, maling, akvarel, tuschmaling, installationskunst, croquis, collage og skulpturer er blot nogle af spændende ting, vi vil arbejde med.”

I sit eget kunstneriske arbejde er Pernille udøvende kunstner i kunstnerkollektivet ”Tændpiben”, hvor hun primært arbejder med grafik (collografi) og maleri.

 

I undervisningen med Pernille vil der være en god blanding af eksperimenter, leg, fordybelse og fokus på selve håndværket:

 

Pernille er uddannet lærer fra Århus Seminarium med blandt andet billedkunst og dansk som linjefag. Hun underviser i Maleri på Vestjyllands Højskole.

Kontakt: pgb@vestjyllandshojskole.dk

bottom of page