Vestjyllands Højskole
er dit sted

Det er her, du lærer, bliver mere nysgerrig, eksperimenterer, spiser, fester, griner, hygger og 
er med i fællesskabet

Ligesom vores mange kreative værksteder er selve højskolen åben døgnet rundt. Det pulserer, ånder og lever - sammen med dig, og sammen med alle de andre, der er her. Et levende sted hele døgnet!

I weekenderne finder vi sammen ud af hvad der skal ske. Der vil altid være mange forskellige aktiviteter, som du kan være med til at bestemme. 

Det er jer højskoleelever der planlægger og impulsive idéer som vinterbadning, fest med og uden tema, filmaften, sauna og gåture etc. 

 

Sammen skaber I jeres højskole. 

Din fritid er også din egen tid, hvor du kan gøre dine egne ting. Ringkøbing Fjord er et skønt sted for cykel- og gåture, og det er et af de bedste steder for wind- og kitesurfing i Danmark. Har du dit eget udstyr, så tag det med.


Højskolen har masser af gode faciliteter, og Ringkøbing ligger 5 km væk med et hyggeligt bymiljø.

Rasmus og Filippa fortæller om deres liv på højskolen

Højskole hele året

Her er gang i den døgnet rundt, både med det planlagte og det impulsive.
Året er i grove træk planlagt fra vores side, men dine input er med til at skabe dit højskoleophold

Vi har planlagt nogle kulturelle arrangementer med kunstnere udefra. Vi holder åbent hus, hvor vi inviterer venner og familie, så de kan få en lille fornemmelse af, hvad vi laver - og så er der selvfølgelig alt det, som du er med til at finde på!

Hen over sommeren har vi ugekurser, som tager udgangspunkt i vores kreative fag og almene højskole. 

Vi vil gerne give dig så meget med som muligt, mens du er her. Derfor holder vi ikke efterårsferie og vinterferie, men holder undervisningsfri i påskedagene. Mens du er her, er højskolen dit hjem og vil altid være åbent. Venner og familie er velkomne på besøg og til overnatning i weekenderne.

Lasse Carstens Larsen
26 år, fra Ruds-Vedby

Fag: Forfatter, Økologisk Iværksætter, Eksistens, Udeliv, Maleri.

"Hvis man betragter sig selv som værende et spøgelse, der går gennem skolen, så er der folk, der snakker sammen og går rundt sammen og folk, der laver noget, folk der sidder og drikker te og hygger… De der småsamtaler, der opstår hele tiden. Den store gruppefølelse. Jeg synes, at det som højskolen virkelig kan er at skabe et fællesskab, hvor alle kender hinanden, og alle på et eller andet plan er gode venner.

Vikki Weigelt Pedersen
24 år, fra Århus

Fag: Musik, Teater, Eksistens, Sanger og Sangerens Stemme

"Jeg havde nok ikke regnet med, at jeg selv skulle skrive musik. Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville nå så langt i Musik, som jeg synes, jeg er. Det er  rigtig fedt. Mit yndlingssted på højskolen er musiklokalet. Jeg føler mig helt vildt rolig deroppe, og det åbner op for alle muligheder. Det er sådan en lille hule!