top of page
2012_03_22-38893.JPG

Lasse Carstens Larsen
26 år, fra Ruds-Vedby

"Hvis man betragter sig selv som et spøgelse, der går gennem skolen, så er der folk, der snakker sammen og går rundt sammen. Folk, der laver noget, folk der sidder og drikker te og hygger…  

 

Der opstår hele tiden den store gruppefølelse.

 

Jeg synes, at det som højskolen virkelig kan er at skabe et fællesskab, hvor alle kender hinanden, og alle på et eller andet plan er gode venner."

Vikki Weigelt Pedersen
24 år, fra Århus

"Jeg havde nok ikke regnet med, at jeg selv skulle skrive musik. Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville nå så langt, som jeg synes, jeg er. Det er  rigtig fedt.

 

Mit yndlingssted på højskolen er musiklokalet.

 

Jeg føler mig helt vildt rolig deroppe, og det åbner op for alle muligheder. Det er sådan en lille hule!"

Vestjyllands Højskole er et sted med rummelighed og højt til himmelen

Der er plads til livslyst, nysgerrighed, undren og eftertanke.

 

Det er en dansk folkehøjskole, hvor man uden begrænsende, uddannelsesrettede krav og vurderinger gør sig klogere på livet, sig selv og de mennesker, man har omkring sig.

Gennem morgensamlinger, cafeaftner og fællesfredag, foredrag og debatter dannes vi som mennesker.

Det fællesmenneskelige har altid været i højsædet på Vestjyllands Højskole. Vi peger på verden, som et fælles rum både ved at understrege det givne fællesskab og det fællesskab, som vi kan medvirke til at skabe.

Højskolen pulserer, ånder og lever - sammen med dig, og sammen med alle de andre, der er her. Et levende sted hele døgnet udenfor som indenfor!

Ringkøbing Fjord er et skønt sted for cykel- og gåture, og det er et af de bedste steder for wind- og kitesurfing i Danmark. Har du dit eget udstyr, så tag det med.

Vi har kanoer som du kan prøve på fjorden.

Ringkøbing ligger kun 5 km væk med et hyggeligt bymiljø og af og til tager vi ind til spillestedet Generator og hører musik.

Der er i høj grad mulighed for at planlægge og afprøve impulsive idéer som vinterbadning, fester, filmaften, sauna, gåture eller andet der er energi omkring.

Rasmus og Filippa om Vestjyllands Højskole

IMG_5939.JPG
bottom of page