Elevforeningen

Vestjyllands Højskoles Elevforening - udødeliggør højskolelivet!

Efter at have gået på VH er du en del af klubben. En af dem, der har gået på højskole. Tidligere højskolelev. Man glemmer aldrig højskolelivet, minderne og følelsen af at være en del af noget helt særligt. Dette fællesskab, som vi alle har oplevet og været en del af, er værd at vedligeholde. Ånden vil altid leve videre, mens den stemning, højskolen sætter dig i, godt kan komme lidt på afstand. Her holdes kontakten mellem dig og dine højskolevenner, du kan følge med i, hvad der rører sig i miljøet omkring højskolen, og det er en måde at vende tilbage til skolen på. Igen og igen. Det giver en helt særlig følelse atter at svinge ind i gruset, mærke vindmøllens roterende sus i maven - og hvem kan sige, at de nogensinde får nok af at se ud over Ringkøbing Fjord?

Som elev på Vestjyllands Højskole bliver man automatisk medlem af Elevforgreningen, når man betaler sit nøgledepositum. Man er naturligvis velkommen til at melde sig ud af Elevforgreningen. Dette sker ved henvendelse på kontoret.

Genforeningsfesten

Gammelelevweekenden i april er årets største arrangement, hvor vi alle vender tilbage og mindes vores tid på højskolen i fællesskab med de nuværende elever. Det er som at gense en gammel ven, der har udviklet sig og samtidig et gensyn med gode gamle lærere, som kan fortælle nye røverhistorier. Det er kort sagt en forlænget weekend med ”alt godt fra havet”, gensyn med den fantastiske mad, lærernes røverhistorier, forundringens have, fest og tur til Vesterhavet.

 

Facebookforum

Vi har en stor gruppe, som er en hurtig måde at komme i kontakt med mange VH’ere på. Det giver muligheden for at sende en hilsen, hive nogen med til fest, efterspørge hjælp og råd eller fx. fortælle om en aktivitet, man går og arbejder på.

Vi har både en offentlig facebook-side samt en lukket facebookgruppe. Vi vil gerne opfordre til, at man følger med på begge platforme.

Instagram

Vi er også på Instagram! Her kan du følge med, hvis du gerne vil have små glimt fra bestyrelsens arbejde, arrangementer og events: @elevforeningvjh

Elevforeningens bestyrelse

Skolens Elevbestyrelse består af 10 medlemmer. Elevbestyrelsens vigtigste opgave er at sikre forbindelsen mellem Vestjyllands Højskole og resten af verden, efter højskolelivet er slut. Elevbestyrelsen er hovedsageligt ansvarlig for at arrangere Gammel Elevweekend i foråret samt sommerkurset KRAFTVÆRK.

Bestyrelsen vælges hvert år under Gammel Elevweekend.

Bestyrelsesmedlemmer

 

Formand

Sarah Jo Stenbæksgaard 

 

Næstformand

Johanne Ejby Bidstrup

Kasserer 

Anton Kjærulff Christensen

Repræsentant i skolens bestyrelse

Ida Binder Larsen

Candra Thun Brouer

øvrige Bestyrelsesmedlemmer

Maria Konge Theilgaard
Rikke Schaumann
Theo Andersen Grarup
Tobias Schjødt Kjær ​

Suppleant

Agnes Karla Tillitz Pedersen
Anton Deurell Jakobsen

Lærerrepræsentant

Andreas Heuck Steinicke

Kontakt

elevforgrening@gmail.com

Se Elevforeningens vedtægter