top of page

Råvarerne i køkkenet er primært økologiske og grøntsagerne kommer ind i grovkøkkenet med jord på og det hele.

 

Maden er tilberedt med kortest afstand fra jord til bord.

Filosofien i køkkenet er at maden skal være kreativ og selvfølgeligt økologisk. Den skal være sund og lækker, lavet af friske og kun af skånsomt behandlede råvarer. Vores råvarer kommer først og fremmest fra lokalområdet.

Vi køber hellere en hel lokal ko, som har gået i løsdrift på en eng lige i nærheden end udskæringer fra økologiske køer fra et stort slagteri. 

 

Du oplever eksperimenter med nye sammensætninger af smagsnuancer, så det bliver en oplevelse at spise hver dag.

Til alle måltider er der vegetar eller veganske retter.

Allegier

 

Vi tager hensyn til følgende allergier: Sukker og gluten.

 

Hvis du har flere eller andre allergier, kan du selv lave mad og tage, hvad du kan tåle fra bordet. Du kan hente råvarer i køkkenet til at lave din egen mad.

Hvis du har mælkeallergi kan du tage vegansk mad, hvis der en sjælden gang er mælk i kødretten.

Der er aldrig mælk i brødet, men mælk kan forekomme i vores boller.

Der bliver ikke lavet mælke- gluten- og sukkerfri kager, men serveret frugt, når de andre får kage.

Det er dit eget ansvar at undgå, hvad du ikke kan tåle. Du kan altid spørge i køkkenet, hvad der er i maden.

Husk at fortælle i køkkenet, hvis der er allergiske hensyn.

Ministeriet for Fødevarer Landbrug og Fiskeri - smiley.jpg
bottom of page