top of page
dance circle training copy.png

Danse Cirkeltræning

en træningsform der gennemarbejder alle kropsdele effektivt og fokuserer på at gøre kroppen stærk, smidig og klar til en uge fyldt med dans eller udendørs fag

 

Det er en dynamisk og kraftfuld træning henover gulv, ledsaget af musik og en partner ved din side, som du følges med træningen igennem. Vi arbejder på kondition, smidighed, styrke, koordination og balance og vi får helt sikkert sved på panden og bliver både udfordrede og har det sjovt.

Bevidstheden om kroppens center, grounding, justering ud fra skelettets struktur, åndedræt samt forholdet til tid og rum skærpes. Træningen afsluttes altid med stræk.

Danse cirkeltræning henvender sig til alle, som er interesserede i at arbejde med forøgelse af kropsbevidstheden. Nybegyndere såvel som erfarne dansere kan have gavn af træningen.

Kom i tøj, du kan bevæge dig i og bare fødder eller strømper. Sko kan også bruges hvis nødvendigt, så længe de er fleksible og sidder godt og støttende på foden.

003_dans.JPG
Kirstine Kyhl Andersen.jpg

Kirstine Kyhl Andersen 

Underviser i "Dans og Koreografi" og Danse Cirkeltræning. Hun er uddannet danser og koreograf ved School For New Dance Development i Amsterdam i 2004 


Igennem hendes uddannelse har hun erfaring med forskellige moderne danseteknikker, improvisation som redskab til at skabe koreografi eller som scenisk udtryk, somatiske praksisser, kontakt/improvisation og komposition.


Kirstine er aktiv som bestyrelsesmedlem i foreningerne De Frie Koreografer og Brancherådet for Scenedans i Danmark. Begge arbejder på at forbedre arbejdsvilkårene for dansen i Danmark og på at sikre en udveksling og dialog kunstnere imellem og mellem kunstnere og institutioner. 


Siden 2013 har Kirstine været træningsleder ved Kitt Johnsons “Åben Træning”,

bottom of page