top of page

Keramik

Om kurset

Keramik er et fag med både dybde og bredde

Undervisning i drejning og flere andre teknikker der bliver brugt. Du får en forståelse af hvordan proces, materiale, teknik og udtryk spiller sammen.

Faget har dybe rødder i de fleste kulturer verden over, og samtidig en bred anvendelse i samfundet i dag. Industri, kunst, kunsthåndværk og hobby er alle forskellige indgange til faget. Keramik et altid relevant og interessant fag at beskæftige sig med. Find svar på tekniske udfordringer og stil spørgsmål til verden med keramik.

Fejl er en gave til undervisningen, når hanken falder af eller skålen revner har vi mulighed for at dykke ned i de tekniske detaljer og forstå materialet og processen endnu bedre.

Gennem øvelser og værksteds praksis får du mulighed for selv at udvikle ideer og udtryk med keramik. Vi vil i fællesskab udforske nye ideer og teknikker og skabe et værksted med læring og udvikling i fokus.

Under forløbet vil jeg præsentere forskellige kunstnere/kunsthåndværkeres indgangsvinkler til at arbejde med keramik. 

Annelene Bæk

Din underviser

Annelene Bæk

Uddannet lærer fra Nr. Nissum Seminarium med linjefag i musik og håndarbejde. Hun har undervist i keramik i de seneste 10 år.


Annelene har diplom i kunst- og kulturformidling, hvor omdrejningspunktet har været undervisning i de æstetiske fag og skabende processer.

Annelene Bæk

bottom of page