Michael Kirkegaard er konstitueret forstander på Vestjyllands Højskole.

​Han dimitterede fra Den Frie Lærerskole i 2004, og underviser i Verdensdans.

Michael har arbejdet på Vestjyllands Højskole siden 2004 og siden 2008 som viceforstander.

”Vi ønsker, at Vestjyllands Højskole må blive et sted, hvor menneske mødes med menneske uanset, hvor i samfundet man kommer fra. Samtalen er væsentlig, og vi vil i fællesskab med vore elever prøve at analysere vor situation i den tid, vi lever i, "sagde højskolens første forstander, og det er så absolut stadig gældende.

Michael mener, at mangfoldigheden og diversiteten af alle de mennesker, som kommer på stedet, er noget af det, der gør Vestjyllands Højskole til et specielt sted. Alle bringer noget. Det skabende udtryk, bæredygtighed i mange af dens aspekter, filosofi og eksistens, håndværk, naturen, samtale. Vi ønsker at skabe en skole, hvor vores elever og kursister føler sig hjemme og folder sig ud. At leve op til vores formål; At vægte nysgerrighed, livsmod, seriøsitet, kundskaber, kreativitet og intellektuel udfoldelse og at have øje på vores medmennesker.

Konstitueret forstander for Vestjyllands Højskole Michael Kierkegaard