Cookies, digital privatliv- og medie- politik hos Vestjyllands Højskole

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender "cookies” 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang også kan omfatte: Google, Facebook, WIX, Instagram. META  med flere.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel når du klikker rundt på siderne, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i kurser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk de her typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på. 

Når du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster eller sender informationerne til os behandles : Navn, telefonnummer, e-mail, adresse betalingsoplysninger, cpr nummer med mere. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller når du tilmelder dig kurser. De informationer kan sendes videre til andre sikre aktører, hvis det for eksempel er nødvendigt for afregning, statestik eller registrering af kurser og deltagere.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmeside og sociale medier.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der typisk er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Billeder og Video 

Når vi holder kurser, vil vi gerne tage billeder og video fra dagligdagen til vores egen markedsføring på sociale medier , print og hjemmeside. Det giver du os tilladelse til når du er på skolen eller deltager på kurser. Det betales ikke vederlag for brug af materialet.

Vi kan ikke tage ansvar for, hvad andre kursister gør, men vi orienterer alle om, at der skal gives aktiv tilsagn hver gang til foto og video før de optages eller sendes live.

Hvis du ser dig selv på et opslag du ikke syntes om, fjerner vi det gerne.

Send en email til os på kontor@vestjyllandshojskole.dk. Så gør vi hvad vi kan for at få det fjernet. 

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontor@vestjyllandshojskole.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til vores e-mailadresse.

 

 

Vestjyllands Højskole
Skraldhedevej 8
6950 Ringkøbing
Telefon: +45 9675 3777
Email: kontor@vestjyllandshojskole.dk