top of page

Eksistens

Om kurset

Det handler om at skabe et rum for en fælles samtale af en anderledes karakter end den vi har på gangen eller over aftensmaden.

 

Emnerne er både højtflyvende og hverdagsnære, abstrakte og praktiske. Om universet, om højskolefællesskabet, om dig selv.

 

Målet er ikke at finde løsninger eller komme til konklusionerne, men kollektivt at udforske et emne gennem samtale og diskussion.

Magnus Stein

Din underviser

Magnus Stein

Jeg hedder Magnus, er bachelor i antropologi, men har først og fremmest lært noget om verden gennem mange år i et selvforsynende (-agtigt) kollektiv på landet. Da jeg selv gik på højskole byggede vi på min linje et helt hus fra grunden, selvom de fleste af os knapt anede, hvilken ende af hammeren man slår med, da vi startede. Det var en helt vild oplevelse at igen og igen gå ud og gøre ting, som ingen af os troede, vi kunne finde ud af. Jeg har tidligere undervist i havebrug, musik og selvforsyning på højskolerne i Brenderup, Gram og Nordfyn, arbejdet med latinamerikanske oprørsbevægelser og spillet i disco-pop- og punk-bands. Derudover kan jeg godt lide cykelløb, kryds-og-tværser og flot joggingtøj

Magnus Stein

bottom of page