top of page

Bryggers

I bryggers laver vi slow food - S L O W food.

Vi bruger kort sagt hele forløbet på at lave én ret. Det kunne være tre stykker smørrebrød. Det første dogme er, at ALLE ingredienserne skal være sanket, høstet, sået i af os selv. På matriklen eller så lokalt som muligt.


Derfor bruger vi tid i skoven, i haven, på marken og i køkkenet. Skal der salt i, skal det hentes i Vesterhavet, skal der æg i må vi først skaffe hønsene, skal der olie, må dyrke nogle planter, vi kan presse olie ud af.


Mange af råvarerne opbevares i længere tid og vores andet dogme siger, at det sker uden tilførsel af CO2. Ikke i køleskabet eller i fryseren. Heldigvis var vores forfædre ret gode til netop dette gennem fermentering, røgning, saltning, syltning og tørring. Så det er deres teknikker vi bruger.

Nogle af råvarerne kan vi hente i haven, andre må vi først selv putte i jorden. Det kan være rug til rugbrød, hvede til pizzadej eller raps til rapsolie. Det tredje dogme er, at alt vi dyrker skal være med udgangspunkt i regenerative og permakulturelle principper.  


Eksempler på tidligere projekter er vegansk burger, smørrebrød, pandekager eller kebabmix. 

Undervisere

Kristoffer Brun

bottom of page