top of page

Billedkunst

Om kurset

Med udgangspunkt i forskellige opgaver forsøger du dig med forskellige teknikker, komposition og farvelære.

Alt dette vil skærpe dine observationsevner og håndværk.


På kurset er der både holdundervisning og individuel vejledning. Med hjælp fra medstuderende og læreren finder du vej til dit udtryk og dine billeder.


I maleri vil du blive introduceret til forskellige kunstnere og kunststile.


Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du tidligere har arbejdet med billeder. Den eneste bestemmelse er nysgerrighed og lyst til at arbejde.

Anna Østergaard Laursen

Din underviser

Anna Østergaard Laursen

"At finde frem til det sted, hvor skaberkraften og inspirationen i arbejdet med kunsten er vigtigere end perfektionismen"


Selvkritik er det ypperste at opnå! Gennem dogmer og koncepter blandet med teknisk kunnen kan kreativitet udfoldes og udfordres. Det er det vi skal!"


Anna er autodidakt kreativ, støttet af en etårig forberedende grunduddannelse til Designskolen. Gennem hele livet har Anna udforsket tegning og maleri og drev gennem nogle år en virksomhed hvor hun arbejdede med konceptuel spisning og rum- og lysinstallationskunst der spillede på alle sanser.


Anna været højskolelærer gennem 6 år, det seneste på Vestjyllands Højskole.


Anna Østergaard Laursen

Tove-Marie Mortensen

Tove-Marie er uddannet på Århus Kunstakademi og var i efteråret 2023 praktikant på Vestjyllands Højskole i de kunstneriske fag.


Tove-Marie har undervist i kunstworkshops i Den Levende Højskoles´ regi i Århus, samt på sommerhøjskolen `Rudme Landsbyhøjskole´. Her har hun undervist i croquis, akvarel, grafisk tryk og maleri.

bottom of page