top of page

ons. 06. nov.

|

Vestjyllands Højskole

Uppercut Danseteater: JUMP

JUMP er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. Forestillingen arrangeres i samarbejde med Ringkøbing Fjord Teater.

Uppercut Danseteater: JUMP
Uppercut Danseteater: JUMP

Tid & sted

06. nov. 2019, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Forestilling arrangeret i samarbejde med Ringkøbing Fjord Teater. 

Vi springer – for livet og for glæden og fra alt det, der tynger os. Vi springer fordi vi tør, fordi vi skal, fordi vi ikke kan lade være. Uden at vide, om vi lander på fødderne eller falder på røven. Vi springer ind i livet med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed. Langsomt bliver leg til konkurrence, og konkurrence til livets kontante tyngdekraft. Og på et tidspunkt falder vi. Alene og sammen. I ekstase og udmattelse. Og måske sætter vi af og springer. Igen…

JUMP er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. En urban fortælling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes.

Uppercut Danseteaters kunstneriske leder og koreograf Stephanie Thomasen og den anerkendte israelske koreograf Ofir Yudilevitch slipper med JUMP scenegulvet og udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor. Herfra løftes forestillingen op i helt nye luftlag - koreografisk, visuelt og teknisk. Altid med risikoen som grundvilkår. For ethvert spring rummer muligheden for et fald.

Tid og sted: Vestjyllands Højskole kl. 20.00

Del denne begivenhed

bottom of page