top of page

ons. 22. mar.

|

Vestjyllands Højskole

TYK af Ruby Gamache

Nomineret til årets Reumert i 2021. Billetbestilling foregår på Ringkøbing Fjord Teaters hjemmeside Køb billetter på rfteater@gmail.com eller ring på tlf. 40 43 44 09

TYK af Ruby Gamache
TYK af Ruby Gamache

Tid & sted

22. mar. 2023, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Performer Julie Thalund står på scenen med sin egen krop og sin egen tekst. Hendes krop er tyk – den flyder, danser og får sit eget udtryk. Vores øjne hviler på den. Forestillingens tekst er baseret på den dagbog, hun har bedrevet de sidste 5 år – om sejre og nederlag, som vi kan spejle os i. 

Ved sin side på scenen har hun guitarist, komponist og sanger Camilla Bang, der som den indre stemme sætter nykomponeret musik til den udvikling Julie gennemgår undervejs. Vores øjne åbnes for en virkelighed, vi måske ikke vidste fandtes. 

Det handler om angst, erotik og banaliteter fra Julies hverdag, men allermest om, hvordan det er at bo i en krop som er tyk, i et samfund som ikke kan lide tykke mennesker.

Det er en intim, musikalsk, sproglig og kropslig fortælling om hvordan det er at springe ud som tyk. TYK er både alvorlig, rørende og humoristisk og rummer en invitation til publikum om – uden skam – at betragte en tyk krop og i mødet med historien måske blive helbredt for mulige fordomme. 

Hvis publikum kigger længe nok, bliver det måske mindre mystisk, ulækkert eller anderledes?

Billetbestilling foregår på Ringkøbing Fjord Teaters hjemmeside

Køb billetter på rfteater@gmail.com eller ring på tlf. 40 43 44 09

Del denne begivenhed

bottom of page