top of page

lør. 09. sep.

|

Vestjyllands Højskole

ROD – med MØR COLLECTIVE

ROD er en omrejsende teater-lyd-installation, baseret på indsamlet materiale fra forladte huse i Nordjylland. ROD sætter lys på en samfundsproblematik om de såkaldte ”udkants” områder. Hvad gør det ved os, og hvad vi gør vi ved det. Billetter købes direkte hos Ringkøbing Fjord Teater

ROD – med MØR COLLECTIVE
ROD – med MØR COLLECTIVE

Tid & sted

09. sep. 2023, 11.00 – 13.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

En poetisk teaterinstallation rodfæstet i det forladte hus

Kom indenfor i det forladte hus – sammenstykket af materiale fra mere end 60 forladte huse på Mors, i Thy og omkring Holstebro. En teaterinstallation, der vidner om levet liv, udforsker den ubemærkede detalje og viser både skønheden og brutaliteten i det forladte. Via høretelefoner ledes publikum gennem installationen af genstande, lyd, ord og video, der rummer elementer af ekstrem skønhed, hjerteskærende forfald, længsel, dødelighed, magt og kærlighed. Vi ender omkring det opdækkede kaffebord, hvor vi sammen mindes – og skaber nye fælles minder. ROD giver det bortglemte liv – en hyldest til det som var og fortsat er.

ROD er skabt af komponist Mika Forsling, videokunstner Troels Jensen og performancemaker Anika Barkan fra MØR collective og co-produceret af Limfjordsteatret.

MØR collective er et internationalt kunstnerfællesskab, som arbejder med socialt engagerede og normkritiske scenekunstprojekter. Vores mål er at skabe tilgængelige værker, som vækker resonans hos publikum, og derved medvirker til en ny oplevelse af et tema, en situation eller et miljø – hvad vi vil beskrive som en oplevelsesrefleksion. Fælles for alle projekterne er, at de forholder sig til en samtidsproblematik, som vi bearbejder kunstnerisk, med henblik på at skabe en oplevelse af forbundethed og genklang – eller resonans – hos publikum.

Der er plads til 20 publikummer ved hver forestilling.

Varighed ca 75 minutter

BILLETTER

Standard: 150 kr. Pensionist: 100 kr. Børn/unge under 26 år: 100 kr. Gruppe min. 10 personer: 125 kr.

Der tillægges billetgebyr på 10 kr.

Billetter købes direkte hos Ringkøbing Fjord Teater  på dette LINK

Del denne begivenhed

bottom of page