top of page

fre. 17. sep.

|

Vestjyllands Højskole

"Nordiske fortællinger" - Koncert med Dorthe Højland Group

‘De nordiske fortællinger’ - et enestående samarbejde på tværs af de nordiske lande. Dorthe Højland Group præsenterer med ‘nordic stories’ en kontrastfyldt koncert med ny-komponeret nordisk jazz og islandske billeder som visuel baggrund. Koncerten er gratis men kræver tilmelding.

"Nordiske fortællinger" - Koncert med Dorthe Højland Group
"Nordiske fortællinger" - Koncert med Dorthe Højland Group

Tid & sted

17. sep. 2021, 20.00 – 21.25

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

‘Nordic Stories’ eller ‘De nordiske fortællinger’ - et enestående samarbejde på tværs af de nordiske lande. Dorthe Højland Group præsenterer med ‘nordic stories’ en kontrastfyldt koncert med ny-komponeret nordisk jazz og islandske billeder som visuel baggrund.

‘Nordic Stories’ er et co-composing projekt af den danske saxofonist Dorthe Højland  i samarbejde med den svenske fotograf Fredrik Holm. De spektakulære fotos fra den islandske natur har været inspiration for de fire musikeres kompositioner og bidrager som visuel stemningsskaber til koncerten.

“Med afsæt i Holms fabulerende naturbilleder fra Island, har vi komponeret et stemningsforløb over de stærkeste af hans billeder. Koncerten løfter tilhørerne ind i den storslåede oplevelse, der rammer alle med en fascination af Island. Koncerten varer en time og er en intens oplevelse af musikernes nærvær og billeder med den islandske naturs magiske intensitet.”

Læs mere på Dorthehojland.dk

Koncerten er gratis men kræver tilmelding. 

Tilmelding senest torsdag den 16. september: send en sms til Michael Kirkegaard tlf. 25649714

Del denne begivenhed

bottom of page