top of page

ons. 09. feb.

|

Vestjyllands Højskole

Koncert med bandet Caktus - en del af CPH Jazzfestival

Cactus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke - det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Cactus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres.

 Koncert med bandet Caktus - en del af CPH Jazzfestival
 Koncert med bandet Caktus - en del af CPH Jazzfestival

Tid & sted

09. feb. 2022, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Bandet har med Maria Dybbroe i spidsen de seneste tre år fået bred opmærksomhed, fra bl.a. P8 Jazz, ved Vinterjazz, og ved jazzfestivalerne i København og Aarhus. Det er den akustiske lyd der er i fokus og lysten til eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner. Bandet udspringer fra Aarhus fra et udpræget bandmiljø på tværs af genrer hvor de kendes på kryds og tværs fra bands som ”Yune”, ”Køs”, ”The New Family”, ”Bear With Me”, ”Narcosatanicos”, ”Josiah Konder”, og ”I Just Came From the Moon”, som vandt Ung Jazz i 2016.

Cactus. Her to kontrabasser hviler på siden. Et sæt trommer. Altsax i sølv. En i guld… Stilheden hviler udenfor… En flagrende tåge tuder i hornene og ’Stærk Strøm’ bryder løs på trommer og basser… Her er nye roller til instrumenterne. Hierarkiet er brudt. Ét orkester. Ej solo, soli, den faste rundtur. Mere bare en passage for et enkelt instrument eller to. Komposition med fokus på den dobbelte gænger i instrumenterne. Det skaber unikke muligheder for klang og resonans.” (ref. Sonja LaBianca, Dagbladet Information, Copenhagen Jazzfestival, juli 2018)

Glæd dig til en aften med jazzmusik.

Sidste frist for tilmelding er den 8. februar.

Deltagelse er gratis - men tilmelding kræves!

Gæster placeres adskilt fra eleverne og bliver vist på plads lige før koncerten begynder.

Corona-pas skal fremvises - og vi tager højde for myndighedernes retningslinjer.

Foto: Julie Linder

Billetter

  • Tilmelding - gratis

    Tilmelding skal ske af hensyn til begrænset antal pladser.

    0,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

bottom of page