top of page

ons. 24. jan.

|

Ringkøbing

HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT

HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT er en våd drøm. En simpel kærlighedshistorie om at være afhængig af smerte og ensomhed, og om at forelske sig i noget, man ikke kan finde ud af, om man skal være eller begære.

HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT
HYPER SWITCH ULTRA FAGGOT

Tid & sted

24. jan. 2024, 20.00 – 21.00

Ringkøbing, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

En musikdramatisk monolog om den underbelyste  homoerotiske logik, at det, der er det mest brutale, også er det smukkeste man har.

Instruktør og dramatiker Johan Klint Sandberg er gået sammen med klassisk komponist  Matias Vestergård og skuespiller Ludvig Brostrup om at skabe HYPER SWITCH ULTRA  FAGGOT. 

En enkelt skuespiller står i et tomt rum fuld af højtalere, hvor mandsstemmerne  fra Det Unge VokalEnsemble personificerer homomiljøet i et gennemkomponeret korværk.  Den angstfyldte homoseksuelle mand inde i det såkaldt harmoniske fællesskab.

Vi gør opmærksom på at forestillingen indeholder udpenslede skildringer om vold, overgreb og sex.  Trigger warnings: Homofobi, transfobi, racisme, femmefobi

Billetter købes hos Ringkøbing Fjord Teater

ALDER: fra 16 år

IDÉ & TEKST: Johan Klint Sandberg & Ludvig Brostrup / MEDVIRKENDE: Ludvig Brostrup / ISCENESÆTTELSE: Johan Klint Sandberg / KOMPONIST: Matias Vestergård / KOSTUMEDESIGNER & SCENOGRAFKONSULENT: Ditte Marie Tygesen / SCENOGRAFASSISTENT: Agnes Rahbek / KOR: Det Unge VokalEnsemble / DIRIGENT: Poul Emborg /TONEMESTER: Ragnheiður Jónsdóttir / PRODUCENT: Johan Klint Sandberg

Del denne begivenhed

bottom of page