top of page

ons. 25. okt.

|

Vestjyllands Højskole

FISHTAIL – med ANIMANI

FISHTAIL er non-binært teater, der kombinerer fiskehaler, dukker og moderne dans, dertil nyskrevne tekster af forfatter og dramatiker Bjørn Rasmussen. Forestillingen tager afsæt i H.C. Andersens selvbiografiske eventyr om Den Lille Havfrue. Billetter køber du hos Ringkøbing Fjord Teater.

FISHTAIL – med ANIMANI
FISHTAIL – med ANIMANI

Tid & sted

25. okt. 2023, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

STARTTIDSPUNKTET ER IKKE FASTSAT ENDNU!

Med afsæt i H.C. Andersens selvbiografiske eventyr om Den Lille Havfrue vil forestillingen dykke ned i den personlige forvandlings fortælling – om den ensomhed der opstår når man ikke bliver set, som den man er. Når man er et ubestemt sind i en bestemt krop.

Med havfruen som objekt sætter forestillingen fokus på kønsidentitet og forsøger at skabe et reflektivt frirum til genovervejelse af de gamle kønsrollemønstre. 

Et dukke-teatralsk oprør mod køns- og seksualitetsnormer, fordi vi mener mennesker har brug for at blive mødt af, og møde, fortællinger der kan udvide de køns-stereotyper mange ikke længere kan finde sig selv i, eller som opleves som snævrende.

En danser, en skuespiller og en dukkefører tager publikum med ned under havoverfladen i et scenografisk fiskenet af hvidt brude-tyl. Her udspiller sig fragmenter af en historie omkring at være ung og vildfaren i sin egen krop. En sanselig fortælling om at søge tryghed i havet og nære håb om skæl-belagte kærlighedsdrømme.

Teksterne af den prisbelønnede forfatter og dramatiker Bjørn Rasmussen, væves ind og ud mellem de kalejdoskobiske scene-billeder.

DANSER: Marcus Alexander Roydes

SKUESPILLER: Troels Kortegaard Ullerup

DUKKEFØRER: Astrid Kjær Jensen

ISCENESÆTTER: Johan Sarauw / KOREOGRAF: Ida Katinka Fridan Pedersen / DUKKEMAGER: Line Gringmuth Aagaard / KOSTUMIER: Line Lund Bak / KREATIV KONSULENT: Mads Ananda Lodahl / Scenografi, Lys og produktionsleder: Victor Nuno Lyse / DRAMATIKER: Bjørn Rasmussen / KOMPONIST & LYDDESIGNER: Emil Assing Høyer / LYDASSISTENT: Christian Hørby Rasmussen / GRAFIK: Elena Biner / FOTO/VIDEO: Anders Nydam

Billetter sælgen gennem Ringkøbing Fjord Teater. 

Del denne begivenhed

bottom of page