top of page

ons. 15. maj

|

Ringkøbing

Europas unge stemme, med Peter Lauge

Peter Lauge og Elena Maria Askløf har siden 2013 rejst rundt i Europa med deres kameraer og mikrofoner. I foredraget kommer vi rundt i Europas afkroge - fra Lesbos til Wales, fra Kiev til Madrid - for at undersøge og diskutere de problemstillinger, drømme og forestillinger, Europa står med.

Europas unge stemme, med Peter Lauge
Europas unge stemme, med Peter Lauge

Tid & sted

15. maj 2024, 19.45 – 21.45

Ringkøbing, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Peter Lauge og Elena Maria Askløf har siden 2013 rejst rundt i Europa med deres kameraer og mikrofoner. 

De har talt med adskillige europæiske unge om deres forskelle og ligheder, deres kampe og visioner. De har set Europa forandre sig, og de har talt med de unge, der står midt i tidens strømninger.

Til Europa-Parlamentsvalget i juni ser det ud til at EU vil svinge dramatisk til højre. Liberale værdier og minoriteter kommer under pres. Europas identitet såvel som nationernes selvforståelse er til forhandling. 

Peter Lauge og Elena Maria Askløf har med der mangeårige europarejser og gennem projektet ”Vores Europa” bevidnet denne udvikling fra de unge generationers perspektiv.

I foredraget kommer vi rundt i Europas afkroge - fra Lesbos til Wales, fra Kiev til Madrid - for at undersøge og diskutere de problemstillinger, drømme og forestillinger, Europa står med i hænderne.

Læs mere om Elena, Peter og Vores Europa på http://voreseuropa.dk

Billetter

  • Europas unge stemme, med Peter

    Foredraget er gratis, men kaffe og kage koster 60 kroner som du kan betale kontant eller med MobilePay på aftenen.

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page