top of page

ons. 06. mar.

|

Vestjyllands Højskole

Danseforestilling: Panic Day

PANIC DAY er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn og en endnu bedre mor, bestå din eksamen, blive månedens medarbejder, være din vens trofaste væbner, byens bedste elsker og verdens lykkeligste nyskilte - Er du klar?

Danseforestilling: Panic Day
Danseforestilling: Panic Day

Tid & sted

06. mar. 2019, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

​ Et infernalsk horn blæser til start på den vigtigste, den travleste og den værste dag i livet. Seks danseres kapløb om at nå først til den totale nedsmeltning er begyndt. Tiden er på speed, ambitionerne sidder oppe under stjernerne, men det uforudsigelige står i vejen for det planlagte, perfekte liv.

Med nutidens panik som hovedtema, arbejder Stephanie Thomasen frit med sin unikke sans for det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed: Det planlagte kolliderer med det uforudsete, og latterligt hysteri, monumentale angstanfald og ukontrollabel aggression opstår - men også skrøbelige pusterum og eftertanke.

For hvad er det, vi vil opnå? Og er der egentlig grund til at gå i panik?

Publikum får ikke lov at gruble forestillingen væk. De bliver afkrævet valg, der sætter præstationssamfundets dilemmaer på spidsen. PANIC DAY kommer hverken publikum eller dansere sovende til.

Forestilligen vises i samarbejde med Ringkøbing Fjord Teater.

Billeter 150 kr. inkl. kaffe og kage.

Del denne begivenhed

bottom of page