top of page

ons. 10. apr.

|

Vestjyllands Højskole

Carolina Pizarro og Luis Alonso: “Fortællinger fra Verdens Ende” Chiles mundtlige traditioner

Carolina og Luis er fortællere og skuespillere fra Chile, i dag er de skuespillere på Odin Teatret i Holstebro. De har en solid baggrund i Chiles unikke fortælletraditioner, og de var med til at starte den ny fortælleskole i Santiago, Chile, hvor de underviste fra 2010 til 2015.

Carolina Pizarro og Luis Alonso: “Fortællinger fra Verdens Ende” Chiles mundtlige traditioner
Carolina Pizarro og Luis Alonso: “Fortællinger fra Verdens Ende” Chiles mundtlige traditioner

Tid & sted

10. apr. 2019, 19.30

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Carolina Pizarro, født i Chile i 1981, har været tilknyttet Odin Teatret i Holstebro som skuespiller fra september 2015. Carolina er skuespiller, teaterinstruktør og arrangør, og hun har arbejdet som underviser i mundtlig fortælling fra 2010. Carolina har en Bachelor i Kunst med speciale i skuespil fra The University of Chile. Hun fortsatte sin læreproces indenfor forskellige områder af scenekunst og har studeret flere fysiske og vokale teknikker. Caroline har stor erfaring med teaterprojekter som social involvering, især med flygtningebørn, både i Chile og i Holstebro.

Luis Alonso, født i Chile i 1980, flyttede til Holstebro i 2016 og har været tilknyttet Odin Teatret siden. Luis studerede Scenekunst på The University of Chile (1999-2003) og gennemførte sin pædagogiske træning på det katolske universitet. Den tid tilføjede yderligere personlig erfaring med scenekunst, som han siden brugte i arbejdet som assistent for flere mestre indenfor forskellige teater discipliner. Luis har arbejdet som skuespiller og som underviser i mundtlig fortælling i Chile, ligesom han har undervist i drama på universiteter og private institutioner.

I april underviser Luis og Carolina på Fortælle Akademiets Modul 4.

Entré 75,- inkl. kaffe og kage

Del denne begivenhed

bottom of page