tir. 03. nov. | Vestjyllands Højskole

African feminism: sustainable societies and digital activism

Emma Holten gæster Vestjyllands Højskole under overskriften "Kvinder der forandrer verden." I samtale med Aluel Atem fra Sydsudan sætter de fokus på African feminism: sustainable societies and digital activism.
Man kan ikke længere tilmelde sig
African feminism: sustainable societies and digital activism

Tid & sted

03. nov. 2020 13.30 – 16.30
Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

Om eventet

OBS! Arrangementet er kun åbent for højskolens elever.

Aluel Atem er fra Sydsudan. Hun er uddannet udviklingsøkonom og underviser i freds- og konfliktløsningsprogrammet på bagkanten af årtiers borgerkrig, der i 2011 førte til Sydsudans løsrivelse fra Sudan. Med et særligt blik på ligestilling vil samtalen dreje sig om udvikling af bæredygtige samfundsstrukturer, kritik af NGO-verdens midlertidighed og digital og kulturel aktivisme.

Konceptet har arbejdstitlen ”Kvinder der forandrer verden” og har til formål at formilde viden om global ulighed og feminisme via arrangementer i Danmark. 

Emma Holten er vært for internationale aktivister, der har ulighed tæt på kroppen.  Det er altså ønsket om at gøre komplekse strukturelle problemer, der kan virke fjerne og overvældende i en dansk kontekst, konkrete og nære gennem mødet med mennesker, der kæmper kampen hver dag.

Man kan ikke længere tilmelde sig