top of page

ons. 01. apr.

|

Vestjyllands Højskole

Aflyst - Gunilla Lind Danseteater: V.O.M.P. - Aflyst

Aflyst - V.O.M.P. (Vanity Of Modern Panic) holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest? Arrangeres i samarbejde med Ringkøbing Fjord Teater.

Aflyst - Gunilla Lind Danseteater: V.O.M.P. - Aflyst
Aflyst - Gunilla Lind Danseteater: V.O.M.P. - Aflyst

Tid & sted

01. apr. 2020, 20.00

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, Ringkøbing, Danmark

Om begivenheden

Aflyst 

Da det er blevet besluttet at lukke alle danske højskoler ned i foreløbigt 14 dage p.g.a. Coronavirus, aflyser vi dette arrangement.

I samarbejde med Ringkøbing Fjord Teater.

V.O.M.P. (Vanity Of Modern Panic) holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsens botox-stivnede ansigt. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest? Gør dig klar til en silikonepumpet danseforestilling om jagten på den perfekte krop; en proportionsforvrænget komedie, om længslen efter bryster, lår og balder, der ville få Kim Kardashian til at blegne af misundelse. En unik blanding af moderne dans og fysisk teater. 

Gunilla Lind Danseteater

Gunilla Lind er Koreograf og kunstnerisk leder. Hun debuterede i 2017 med VANITY OF MODERN PANIC - V.O.M.P. og modtog i 2018 en Reumert Talentpris. Gunilla Lind balancerer humor og alvor på en knivsæg, når hun præsenterer aktuelle samfundstendenser i en visuel eksplosion af farver og finurligheder. Med eksperimenterende kostumer udfordrer hun måden, hvorpå vi opfatter os selv og andre - i et unikt miks af moderne dans og fysisk teater.  Tilbagevendende interesser i Gunilla Linds koreografiske univers er identitetsprojekter og selviscenesættelse, kønsroller, krops- og skønhedsidealer. 

Del denne begivenhed

bottom of page