BESAT - Stillingsopslag: Vi søger en keramiker til tre måneders vikariat i efteråret 2021

Stillingen er blevet besat.

Er du keramiker og drømmer om at leret indimellem også drejer sig om undervisning?

Så er muligheden her for et udfordrende og spændende vikariat i tre måneder på Danmarks vestligste højskole med 80 elever og engagerede medarbejdere.

Vestjyllands Højskole er en grundtvigsk højskole med en stærk profil inden for bæredygtighed og kreative fag. Højskolen ligger i Velling, som er omgivet af smuk natur og tæt på Ringkøbing Fjord.

Om stillingen

Vi søger en vikar i tre måneder til faget keramik. Du skal undervise dit eget keramikhold to gange om ugen og dele et andet hold med den anden keramiklærer - i alt 9 undervisningstimer om ugen. Dine undervisningstimer vil ligge onsdag, torsdag og fredag.

Der vil være praktisk arbejde forbundet med undervisningen både i og uden for undervisningstiden, såsom at fylde ovne, blande glasurer og andre ting som sædvanligvis hører til at lave keramik og arbejde i et keramikværksted.

Du forventes at kunne undervise i forskellige teknikker som fx drejning, pladeteknik, modellering og pølseteknik.

Højskolens grønne og bæredygtige profil ønsker vi at bære ind i faget keramik. Derfor er det et mål for keramikundervisningen, at den blandt andet er med til at bevidstgøre eleverne om de materialer, vi bruger, hvor meget vi bruger, og hvordan vi undgår unødigt spild. Derfor er det vigtigt for os, at du har mod på at videreudvikle på disse tanker og hvordan, vi kan gøre faget keramik mere bæredygtigt. Gerne på både et praktisk plan i værkstedet men også på et reflekterende plan i undervisningen.

Vikariatet er en deltidsstilling som timelærer, der strækker sig fra 6. september til den 19. december 2021.

Vi søger

En keramiker, der har mod på at prøve kræfter med at undervise på en højskole.

Det vil være et kæmpe plus, hvis du har organisatoriske evner, og du skal kunne lide at være sammen med mange forskellige unge mennesker og undervise både dansk og engelsk.

Det pædagogiske arbejde er en stor del af at arbejde på en højskole. Som højskolelærer vil du bruge meget tid sammen med både elever og lærere. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i fællesskabet på arbejdspladsen, hvor den uformelle stemning og humor vægtes højt.

Udover dine kompetencer i keramikværkstedet forventer vi derfor også, at du har lyst til at deltage i højskolelivet, spise med og være en del af et fantastisk hold af højskolelærer og ansatte på Vestjyllands Højskole. Der er ikke bopælspligt, men vi stiller et værelse til rådighed de dage, du underviser her.

Ansøgning

Send din ansøgning senest onsdag den 7. juli kl. 12 til hg@vestjyllandshojskole.dk

Hvis der er spørgsmål til stillingen, kontakt vores keramiklærer slp@vestjyllandshojskole.dk

Samtalerne kommer til at finde sted tirsdag i uge 28.

Vi glæder os til at høre fra dig!