Yoga er tilbage onsdag eftermiddag og aften


Vores yoga-forløb blev i foråret afbrudt af coronaen, men nu er vi tilbage med et stærkt tilbud, der henvender sig til folk i lokalområdet.

Sammen med AOF i Ringkøbing-Skjern Kommune tilbyder vi nu igen yoga onsdag eftermiddag fra 16.15 til 18.10 og fra 19.00 til 20.55.

Vores yoga-instruktør Maria Rose beskriver hendes program sådan her:

"Den sansende og nærværende krop er i centrum. Gennem den levende og nærende yoga vækker vi kroppen og sanserne til live. I bliver ført gennem bevægelserne og hjulpet til et blødt og naturligt åndedræt. Gennemstrømning i kroppen er i fokus, derfor vil vi smidiggøre og smøre alle kroppens led som forberedelse til yoga-øvelserne. Alt sammen er med til at øge fokus på kropsbevidsthed, smidighed og flow i kroppen og hjælper dig til at finde tilbage til en sund og levende kropsholdning og en naturlig måde at bevæge dig på. Er du begynder vil du få lagt et godt og sikkert fundament for din yoga, mens de mere erfarne kan få forfinet og fordybet deres yoga praksis. Du skal medbringe yogamåtte samt tæppe."

Tilmeld dig her.