Fri afbestillingsforsikring til alle sommerkursister på kurser i juni og juli


På grund af usikkerhed i forbindelse med COVID-19 giver vi alle kursister gratis afbestillingsforsikring til korte kurser med planlagt afholdelse i perioden 13. juni til 31. juli.

I forbindelse med COVID-19 er vi nødsaget til løbende at foretage tilpasninger i vores kursusprogrammer henover sommeren jf. retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Disse retningslinjer opdateres løbende og med relativt kort varsel. Vi får samtidig mange henvendelser til vores kontor relateret til COVID-19.

Vi ønsker at yde den bedste service til vores mange sommerkursister, hvad enten I planlægger at besøge Vestjyllands Højskole for første gang, eller om I er nogle af de sommerkursister, vi er glade for at se år efter år.

Vi ønsker ikke, at folk føler sig presset af forskellige økonomiske og sundhedsmæssige hensyn i forbindelse med vores sommerkurser. Samtidig kan det påvirke oplevelsen på vores kurser, deres kvalitet og selve kursernes forudsætninger, hvis kursister pga. af bekymringer for deres sundhed, vælge ikke at møder op til kursusstarten uden at have meldt afbud først. Alt i alt ønsker vi derfor, at alle er frit stillet i forhold til afbestillingsforsikring. Det betyder også, at vi tilbagebetaler udgiften til alle afbestillingsforsikringer tegnet i forbindelse med kurser i den nævnte periode.

Der gælder følgende forhold:

  • Vores afbudsforsikring giver mulighed for at melde sig fra et kursus og få det fulde beløb tilbagebetalt.

  • Alle kursister, der har tilmeldt sig kurser i perioden, har nu afbestillingsforsikring.

  • Har du allerede bestilt afbestillingsforsikring i perioden, vil du få udgiften refunderet.

  • Har du allerede afbestilt et kursus og gjort brug af din afbestillingsforsikring i forbindelse med et kursus i ovenstående periode, vil du også få udgiften til forsikringen tilbagebetalt.

Vi følger med i sundhedsmyndighedernes retningslinjer og bestræber os på at holde vores kursusbeskrivelser på vestjyllandshojskole.dk er opdateret jf. disse.

Sommeren 2020 kommer på mange måder til at være en anderledes tid for os på Vestjyllands Højskole og for jer som kursister. Hvis du ender med ikke at kommer forbi os i 2020, håber vi på at se dig til næste år i 2021.

Vi følger udviklingen og vil senere træffe beslutning om, hvorvidt det er nødvendigt at forlænge den her beskrevne ordning.