Skolen lukkes ned i 14 dage

March 12, 2020

Den 11. marts blev det på et pressemøde i Statsministeriet meddelt, at alle studerende og elever skal sendes hjem fra uddannelsesinstitutioner og skoler. For højskoler er det blevet indskærpet at:

”For kostelever skal det aftales lokalt, hvilke elever der kan blive på skolen, indtil skolen genåbner.”

Det betyder, at alle elever så vidt muligt sendes hjem i løbet af i dag, torsdag, og i morgen, fredag, men at der er mulighed for at enkelte elever kan blive på skolen, hvis der er tungtvejende grunde til det. Det kan gælde internationale elever og elever uden andet hjem. De vil kunne blive på skolen og vi vil sørge for forplejning.

For vores ansatte gælder det, at de så vidt muligt skal holde sig hjemme. Kontoret vil være bemandet som normalt, og her vil medarbejderne arbejde forskudt. Det vil sige, at du kan kontakte kontoret som normalt på kontor@vestjyllandshojskole.dk eller 96753777. Forvent dog længere svartider.

I naturlig forlængelse af den midlertidige skolelukning vil alle arrangementer blive flyttet eller aflyst. Det gælder i første omgang yogakurser gennem AOF, Podekursus i Forundringens Have på lørdag og Gunilla Lind Danseteater: V.O.M.P.

Starten på næste omgang af yogakurser vil blive skudt, så tilmeldte vil få tilbudt samme antal undervisningsgange med forskudt start og afslutning.

Vi vil løbende holde jer opdateret gennem vores nyhedsbrev, på vores Facebook-side og på skolens hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer alle igen på den anden side.