Jobopslag: Kreativ køkkenassistent

February 6, 2020

Vi søger vi en dygtig, kreativ køkkenkunstner med interesse for økologi til vores grønne højskolekøkken med start medio april 2020.

Som køkkenkunstner vil du indgå i vores vagter dag/aften og weekend. På vagterne skal du stå for madlavningen til vores elever/kursister. Det kræver stort overblik og selvstændighed. Arbejdstiden er mellem 30 og 37 timer om ugen, og du skal være fleksibel.
Vi bruger sjældent opskrifter og fagligt skal du være velbevandret i et storkøkken, engageret og nysgerrig.

Du skal trives i en travl hverdag med udfordringer, og du har lyst til mennesker og lyst til højskole. Vi sørger for oplæring i vores økologiske, kreative køkkenstil.

Ansøgningsfrist 1. marts 2020.

Ansøgningen sendes pr. post eller mail til:
Mail: kokken@vestjyllandshojskole.dk

Yderligere oplysninger:
Kirsten Bjerge / Henriette Liin Danielsen
Tlf. 9675 3773

Vestjyllands Højskole er almen/kreativ med årligt over 1000 uge kursister samt 80 elever på højskolens 3, 5 eller 8 måneders kurser. Vores køkken er kreativt og økologisk – vi har det økologiske guldmærke! Vi laver maden fra bunden af gode råvarer, og er en inspirationskilde for vores elever og kursister.

Læs mere om vores køkken og højskolen på www.vestjyllandshojskole.dk

December 4, 2019