Vi søger ny forstander

December 4, 2019

Vi er en helt ualmindelig, almen højskole, der er præget af det Grundtvigske.

Der er god søgning på både de lange og de korte kurser. Det giver en krævende, spændende og travl hverdag, der fordrer forbilledligt samarbejde på tværs af skolen.

Du er forstanderen, der sammen med lærerne, det øvrige personale og bestyrelsen, indadtil og udadtil kan videreudvikle vores højskole, så den kan være parat til den dynamiske og krævende fremtid.

Vi tror, at den gode, trygge skole bliver udviklet i hverdagen, gennem undervisning, morgensamlinger, foredrag, måltider, samvær og meget mere. Det sker sammen med og omkring eleverne og kursisterne, der er højskolens kerne.

På vores højskole er der højt til loftet, der er plads til projekter og eksperimenter, til høj faglighed, åbenhed og undren.

Vores forventninger til dig er:

• at du med i bagagen har en bred erfaring med højskoleliv og -åndedræt og kan byde ind med, hvad du brænder for og gerne vil bidrage med.

• at du videreudvikler de faglige linjer, der er opbygget gennem mange år.

• at du kan være med til at gøre Vestjyllands Højskole synlig på de relevante platforme både de lokale og de landsdækkende.

• at du har forstand på og sans for økonomi, så du kan påtage dig det økonomiske ansvar og sammen med bestyrelsen sikre vores højskoles sunde økonomi.

• at du bor i forstanderboligen (der er faktisk en ret god udsigt).

Vi glæder os til at se din ansøgning.

• Løn: Se løntabel på ffd.dk

• Ansøgningsfrist: søndag d. 19. januar 2020 kl. 24.00

• Ansøgning skal sendes pr. mail til: op@vestjyllandshojskole.dk

• Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til:

• Bestyrelsesformand, Ole Pedersen: 20535822, olepedersen2k18@gmail.com

• Næstformand, Elof Westergaard: 24677040, eve@km.dk

• Besøg/rundvisning på skolen: ring og aftal tid med vores konstituerede forstander Michael Kirkegaard

• Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 4. februar 2020

December 4, 2019