Ny konstitueret forstander


Bestyrelsen på Vestjyllands højskole har på bestyrelsesmødet den 6. Juni valgt at konstituere viceforstander Michael Kirkegaard som forstander for det næste skoleår, dvs. frem til udgangen af maj måned 2020.

Stillingen som forstander forventes opslået i januar 2020 med ansættelse 1. Juni 2020. Ansættelsen af Michael Kirkegaard giver den fornødne ro til, at bestyrelse og skolens medarbejdere kan forberede opslag og få talt om forventninger til ny forstander.

Du kan læse mere om overdragelsen i denne artikel i Ringkøbing-Skjern Dagblad.

Kontakt os
@vestjyllandshojskole
Søg på siden

Vestjyllands Højskole

Skraldhedevej 8

6950 Ringkøbing

​​

Tlf +45 9675 3777

kontor@vestjyllandshojskole.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - Hvid Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - Hvid Circle