Fra DR: Vi skifter Cuba ud med Fanø

February 18, 2019

I forbindelse med, at vi på Vestjyllands Højskole har droppet vores tur til Cuba og sparet miljøet for 40 personers flytur frem og tilbage, er Rebecca Kaagh Nordbo, der bl.a. underviser i bæredygtighed, blevet interviewet af DR.

"Det er svært at være en grøn højskole og gå ind for flyrejser. Men det handler også om at vise eleverne, at det gode liv og bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd, siger Rebecca Kaagh Nordbo fra Vestjyllands Højskole," forklarer Rebecca til DR.

Men der er også en dybere pædagogisk mening i at tage til Fanø.

"Vi har en lærer, der bor på Fanø, og som kan give et helt unikt indblik i Fanø – både fra en kunstnerisk dimension, men også naturen og fortællingen om ø-samfundet. Jeg synes, det er relevant, at vi kender vores eget hjemland, siger Rebecca Kaagh Nordbo, der er lærer på Vestjyllands Højskole," siger Rebecca.

Læs hele interviewet her.