Bidrag til skolens jubilæumsskrift

Vestjyllands Højskole har snart 50 års fødselsdag. I den forbindelse vil vi gerne invitere alle til at indsende bidrag til et festskrift.

Vesttarp Skole 1957

Vesttarp Skole, 1957

Højskolen er et sted, hvor mange liv finder sted hver eneste dag, hvor folk mødes og skilles, bliver kærester, venner, uvenner, bliver syge eller raske, finder nye interesser og måske lærer sig selv eller andre at kende på andre måder, end de havde forestillet sig. Det vil vi gerne vise i vores festskrift, som skal være et portræt af skolen som sted for levet liv.

Så hvis du har en personlig historie, der på den ene eller anden måde har tilknytning til Vestjyllands Højskole, vil vi meget gerne have dit bidrag på vjhfestskrift@gmail.com. Et bidrag kan se ud på mange måder: digt, brev, dagbogsnotat, fortælling osv. Hvis du synes, du staver dårligt, og det der med kommatering forekommer dig lidt fjernt, så lad det ikke holde dig tilbage, det hjælper vi gerne med.

Almindelige bidrag må være op til 12.000 tegn. Deadline for indsendelse er 15. februar 2019. Giv meget gerne tilsagn inden 1. feb. hvis du planlægger at sende et bidrag. Vi kan desværre ikke love at alle bidrag bliver bragt og man skal regne med at tekster vil gennemgå redaktion.

DE GRÅ SIDER

Ud over de almindelige bidrag vil vi gerne have en sektion med alle de hemmelige historier, dem, der er lidt på kanten, dem, som handler om det der sker mellem eleverne, som aldrig når lærernes ører. Om det man måske ikke måtte, men gjorde alligevel og om det man slet ikke måtte eller burde eller skulle. Det kan være helt korte anekdoter, eller lidt længere historier.

Alle bidrag på de grå sider kan selvfølgelig blive bragt anonymt.

Deadlines, mailadresse osv. er det samme som oven for.