top of page

Sanger

Igennem stemmetræning får du mulighed for at udvikle dit eget, og et fælles sprog for stemmen

I Sanger arbejder vi med stemmen både som fysiologisk objekt, auditivt fænomen, musikalsk instrument, kulturelt- og historisk produkt og som psykologisk udtryksmiddel.

Som med alle andre instrumenter skal stemmen plejes og passes. Din stemme er blot en del af hele dit kropsinstrument og igennem timerne vil du få en større både praktisk- og anatomisk forståelse for sangerkroppen.

"Sangerens Værksted" er et fast element i timerne: Vi synger på skift, synger for hinanden og sigter imod den naturlige performance, hvor du oplever, at det at synge for andre er naturligt og givende både for dig og for de, der hører dig. Det er stemmetræning og sangtræning, som du kan bruge, uanset, hvad du kommer med på forhånd og uanset, hvad du ønsker at bruge din stemme til videre frem.

 

Sangers sigte er at give dig større frihed, når du bruger din stemme i tale og i sang.

Kristian Ravn

"At synge og spille musik er ikke noget, man lærer sig en gang for alle, men en livslang proces. Det du lærer på Højskolen giver dig mulighed for at åbne noget af alt det, din stemme – og din musik - rummer."

Kristian Ravn har tidligere været sanglærer og censor på Musikkonservatoriet i Esbjerg og højskolelærer på Testrup Højskole. Derudover optræder han som sanger i bandet ’Gadedrengene’ og i Granhøj Dans’ Leonard Cohen inspirerede og Reumert-nominerede forestilling, ”Dance me to the end on/off love”. Forestillingen har turneret med stor succes siden 2010.

Kristian Ravn er diplomuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorie i 2003 med sang som speciale, efteruddannet på Roy Hart i Maleragues i Frankrig og har siden taget den toårige uddannelse VoiceEmbodiment.

Kontakt: ks@vestjyllandshojskole.dk

bottom of page