top of page

Sang, dans og spil

Sang, dans og spil arbejder med stilarter og musik fra hele verden, primært cubansk, afrikansk og brasiliansk. Vi spiller arrangementer og rytmer og lærer sange og danse, der hører til traditionerne. Faget er godt for alle, både dansere og musikere. Du bliver meget stærkere rytmisk og oplever glæden ved at danse og synge til livemusik.

underviser

Kristian Ravn

Kristian er sanger og underviser i sang og musik.

Kristian Ravn er diplomuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorie i 2003 med sang som speciale, efteruddannet på Roy Hart i Maleragues i Frankrig og har siden taget den toårige uddannelse VoiceEmbodiment. Uddannelsen hos Roy Hart og VoiceEmbodiment fokuserer på at give stemmen bund i kroppen, og bygger på den helt tætte forbindelse mellem krop, sind, følelser og stemme. Man kan kalde det en holistisk og kropslig tilgang – eller overbygning - til det at synge. Ved siden af alle de mange rent stemme- og musikalsk tekniske elementer, som undervisningen giver kendskab til.

Kristian Ravn har tidligere været sanglærer og censor på Musikkonservatoriet i Esbjerg og højskolelærer på Testrup Højskole. Derudover optræder han som sanger i bandet ’Gadedrengene’ og i Granhøj Dans’ Leonard Cohen inspirerede og Reumert-nominerede forestilling, ”Dance me to the end on/off love”. Forestillingen har turneret med stor succes siden 2010.

Kristian Ravn har været ansat på Vestjyllands Højskole siden 2007.

Om sin undervisning siger han: 

 

"At synge og spille musik er ikke noget, man lærer sig en gang for alle, men en livslang proces. Det du lærer på højskolen giver dig mulighed for at åbne noget af alt det, din stemme – og din musik - rummer."

Kontakt: ks@vestjyllandshojskole.dk

Kristian Skov
bottom of page