top of page

Musikalitet

tager en holistisk tilgang til konceptet og fænomenet musik, og hvordan det kan indarbejdes i et individuelt liv for maksimal nydelse

 

Åben for alle, der ønsker at uddybe deres musikalske påskønnelse og apptitude, består musikalitet af teoretiske fundamenter i rytmisk og melodisk forståelse forstået gennem legemliggjort erfaring.

 

Uanset hvilken musikhistorie du bliver taget gennem lytte-øvelser, sanganalyse, sangskrivning og komposition, poesi og lyrikgenerering, stedspecifik musikskabelse, rytmiske, melodiske og harmoniske eventyr, koreografiske eksperimenter, performance teknikker og koncepter og bandspil, måske endda med instrumenter!

Det ultimative mål er at vække og / eller kultivere musikken indeni og udstyre dig med værktøjerne til at gøre musikken til en aktiv og glædelig del af dit hverdagsliv.

Steve Kelly

Steve underviser i faget musik og beskriver sig selv som "en levende legende fra det skotske højland". Legende blev han med sange som Invershneckie (It's the f**keen business!), der blev et lokalt hit i det skotske højland, ved at puste liv i det evige drilleri mellem Inverness og de omkringliggende byer i den skotske region Highland.

Steve er forfatter og performer og har komponeret, skrevet sange og spillet musik i over 20 år. Han har en fantastisk humor, men underviser også med ambitioner, som han selv siger "I'm heading the music class with the concreat ambition of having an absolute blast".

Steve er uddannet i skrivekunst fra Dartington College of Arts i England. Steve bor ved siden af højskolen, så han bliver også din nabo, når du flytter ind.

Kontakt: sk@vestjyllandshojskole.dk

bottom of page