Maleri

I Maleri vil du blive præsenteret for en lang række kunstnere og kunstretninger. Med udgangspunkt i forskellige opgaver prøver du kræfter med forskellige teknikker, komposition, farvelære. Alt sammen vil skærpe din iagttagelsesevne og håndværksmæssige kunnen. 


I forløbet får du både holdundervisning og individuel vejledning. Med hjælp fra medelever og læreren finder du vej til dit eget personlige udtryk og dine egne billeder.

 

Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du tidligere har arbejdet med billeder. Eneste forudsætning er nysgerrighed og arbejdslyst.

underviser

Pia Knudsen

"Efter min afgang på designskolen, lavede jeg udstillinger på kunstmuseer og gallerier i Danmark og Europa, og jeg troede at det var det, jeg skulle lave resten af mit liv. Men da jeg begyndte at arbejde på Vestjyllands Højskole fandt jeg ud af, at det at undervise, eller “vise undere” er det, jeg brænder for."

 

Pia har tidligere været ansat på højskolen er og nu blevet genansat, i mellemtiden har hun undervist i billedkunst og design i 14 år på Egå ungdomshøjskole og et år på Kalø sproghøjskole, hvor hun også begyndte at undervise i dansk.

Pia underviser også i dansk på Vestjyllands Højskole.

 

Pia underviser i

kunst og kunsthåndværk

Kontakt os
@vestjyllandshojskole
Søg på siden

Vestjyllands Højskole

Skraldhedevej 8

6950 Ringkøbing

​​

Tlf +45 9675 3777

kontor@vestjyllandshojskole.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - Hvid Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - Hvid Circle