I hvor lang tid?

Der er gang i den døgnet rundt, både med det planlagte og det impulsive. Året er i grove træk tilrettelagt fra vores side, men dine input er med til at skabe dit højskoleophold.

Vi har året rundt planlagt kulturelle arrangementer med kunstnere udefra. Kokkeri laver selv madevents og inviterer gæster, teaterholdet har premiere på deres egne stykker, vi holder åbent hus, der er koncerter, foredrag, aftenarrangementer og så alt det, som du og dine højskolekammerater finder på!

Mens du er her, er højskolen dit hjem og det vil altid være åbent. Venner og familie kan besøge dig og de kan overnatte i weekenden.

Fra efteråret 2020 kan du gå på højskole så længe du vil. Bare du afslutter de forskellige forløb og er her i mindst 3 måneder.

Studietur

I efteråret har vi en studietur til Ungarn

Bemærk: Vi vil så gerne give dig så meget med som muligt,  så mens du er her, holder vi IKKE efterårsferie og vinterferie, men holder undervisningsfri i påskedagene.

Lav

ugepris

 

Pr. uge: 1450,-

3. Januar 2021: Venteliste
 
28. februar 2021: Venteliste
 
12. juni 2021
12. september 2021

FAg & skema

På Vestjyllands højskole sammensætter du selv dit skema blandt vores fag. 

Du er derfor heller ikke bundet til nogen specifik faglinje, men kan vælge lige de fag, du synes, er de mest interessante.

Kontakt os
@vestjyllandshojskole
Søg på siden

Vestjyllands Højskole

Skraldhedevej 8

6950 Ringkøbing

​​

Tlf +45 9675 3777

kontor@vestjyllandshojskole.dk

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - Hvid Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - Hvid Circle