3, 5 eller 8 måneder?

Der er gang i den døgnet rundt, både med det planlagte og det impulsive. Året er i grove træk tilrettelagt fra vores side, men dine input er med til at skabe dit højskoleophold.

Vi har året rundt planlagt kulturelle arrangementer med kunstnere udefra. Kokkeri laver selv madevents og inviterer gæster, teaterholdet har premiere på deres egne stykker, vi holder åbent hus, der er koncerter, foredrag, aftenarrangementer og så alt det, som du og dine højskolekammerater finder på!

Mens du er her, er højskolen dit hjem og det vil altid være åbent. Venner og familie kan besøge dig og de kan overnatte i weekenden.

På Vestjyllands Højskole starter vi nye hold tre gange om året, i september, januar og marts. Du kan selv vælge om du vil være elev i 3, 5 eller 8 måneder.

Starter du i september kan du være elev i

- 3 måneder (13 uger) frem til midt december

- 5 måneder (21 uger) frem til starten af marts

- 8 måneder (34 uger) frem til starten af juni

Starter du i januar kan du være elev i

- 5 måneder (21 uger) frem til starten af juni

Starter du i marts kan du være elev i

- 3 måneder (13 uger) frem til starten af juni

Studietur

I efteråret har vi en studietur til Ungarn

Bemærk: Vi vil så gerne give dig så meget med som muligt,  så mens du er her, holder vi IKKE efterårsferie og vinterferie, men holder undervisningsfri i påskedagene.

Lav

ugepris

Pr. uge: 1400,-

5. januar