image00036.jpeg
image00098.jpeg
 

Vestjyllands Højskole
13, 17 0g 22 ugers kurser

Vestjyllands Højskole er en almen højskole med stort fokus på kreativitet og bæredygtighed

 
Her er du en del af et fællesskab, jeg bliver til os, mens du udvikler dig. Vi kalder vores højskole for et kraftværk for kunst og kultur. 
 
På Vestjyllands Højskole bliver idéer til handling og handling til idéer. Der er gang i den døgnet rundt, både med det planlagte og det impulsive. Året er i grove træk tilrettelagt fra vores side, men dine input er med til at skabe dit højskoleophold.

Vi har året rundt planlagt kulturelle arrangementer med kunstnere udefra. Vi holder åbent hus, der er koncerter, foredrag, aftenarrangementer og så alt det, som du og dine højskolekammerater finder på!

Mens du er her, er højskolen dit hjem og det vil altid være åbent. Venner og familie kan besøge dig og de kan overnatte i weekenden.

I efteråret og foråret har vi en studietur i Danmark.

Vi vil så gerne give dig så meget med som muligt, så mens du er her, holder vi IKKE efterårsferie og vinterferie, men vi holder undervisningsfri i påskedagene.

 
Dorthea og Tobias om deres oplevelser som højskoleelever på Vestjyllands Højskole
Efterårsholdet 2022

21. august 2022

 

18. september 2022
Ledige pladser


 
7. januar 2023
Ledige pladser
Forårsholdet 2023
 
4. februar 2023
Ledige pladser

FAg & skema

På Vestjyllands højskole sammensætter du selv dit skema blandt vores fag. 

Du er derfor heller ikke bundet til nogen specifik faglinje, men kan vælge lige de fag, du synes, er de mest interessante.

 
Alexander og Karen om oplevelser på Vestjyllands Højskole