Nye GENRE
Nye BEVÆGELSER

Nanna StigsdatterNANNA STIGSDATTER

Nanna Stigsdatter er danser og koreograf baseret i København (og Vestjylland). Hun underviser på Vestjyllands Højskole i Contemporary dance og ballet, sammen med Josefine Ibsen.

Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2015 og arbejder nu i forskellige sammenhænge. Hun er bl.a. en del af kollektivet ”Danseatelier”, som er en vision og et fysisk sted, der er optaget af idéen om kollektivitet, som værdsætter alternative strukturer i og omkring en artistisk proces og som har til hensigt at fungere som en platform for erfaringsudveksling.

Derudover arbejder hun med trioen ”Riviere,Gasiorek&Stigsdatter” og  har skabt konceptet ”MODBEVÆG” i samarbejde med Karis Zidore. Igennem sin uddannelse har hun erfaring med forskellige moderne tekniker, somatiske praksisser, improvisation, koreografi og har arbejdet med koreografer og undervisere såsom Jeremy Nelson, Ursula Robb, Barbara Mahler, Sara Gebran og David Zambrano.

Selv siger Nanna: "Jeg er interesseret i bevægelse. Jeg er interesseret i teori og koreografi som udvidet begreb. Jeg er interesseret i intimitet. Jeg er interesseret i aggressioner og opløsninger. Jeg er interesseret i at praktisere tålmodighed og finde veje indtil fantasien".