Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

PEDELLEN OG OLDFRUEN

På højskolen er der en masse praktisk, der skal ordnes. Det er oldfruen, pedellen og pedellens medhjælpere, der sørger for at det bliver gjort. Sommetider gør de det selv, og andre gange får de hjælp af eleverne.

Vores oldfrue hedder Mariza Martins Nielsen, og hun står for koordineringen af rengøringen og oprydning. I sommerhalvåret får hun hjælp af en flok dygtige hjælpere. I vinterhalvåret sætter hun elleverne igang med at arbejde. Eleverne "holder orden i eget hus", dvs. de får tildelt områder i fællesarealerne og gør naturligvis også deres egne værelser rene.

Pedellen hedder Erik Kjeldgaard Hansen, og han sørger for, at rammerne om højskolelivet er i orden. Erik er uundværlig - og bliver hurtigt en redningsplanke, hvis strømmen går, vandet løber, pæren springer, vaskemaskinen strejker osv.

Erik Kjeldgaard Hansen

Mariza Martins Nielsen

Gode råd fra de gamle til de unge

Det første møde med højskolen