Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

PEDELLEN OG OLDFRUEN

På højskolen er der en masse praktisk, der skal ordnes. Det er oldfruen og pedellen og hans medhjælpere, der sørger for at det bliver gjort. Sommetider gør de det selv, og andre gange får de hjælp af eleverne.

Om sommeren har vi en oldfrue, som står for koordineringen af rengøringen. I sommerhalvåret får hun lidt hjælp af en flok dygtige hjælpere.
I vinterhalvåret ligger koordineringen ved Søs Banke, som også er vores teaterlærer. Eleverne "holder orden i eget hus", dvs. de får tildelt områder i fællesarealerne og gør naturligvis også deres egne værelser rene.

Pedellen hedder Erik Kjeldgaard Hansen, og han sørger for, at rammerne om højskolelivet er i orden. Erik er uundværlig - og bliver hurtigt en redningsplanke, hvis strømmen går, vandet løber, pæren springer, vaskemaskinen strejker osv.

Erik Kjeldgaard Hansen

En hverdag på Vestjyllands Højskole