Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

KONTORET

Som det er blevet sagt: "Hvis kontoret ikke har styr på det, så er vi andre på den!"

Kontoret er nemlig et centralt sted i højskolens nervesystem. Det er her, man varetager kontakten til omverdenen, og det er her, der holdes styr på alle de vigtige beskeder, der cirkulerer mellem elever, kursister, lærere og ansatte.

Kontoret er det sted, som alle kommer forbi, og det er stedet, hvor der er tid til alle. De håndterer den praktiske hverdag og tager sig af regnskab, IT, hjemmesiden og den kimende telefon. De er problemknuserne med den kærlige hånd...

Kontorets ansatte, som du hurtigt vil lære at kende og holde af, er:

• Line Ellemann, administrator, kursist- og elevhåndtering, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

En hverdag på Vestjyllands Højskole