Ja til FÆLLESSKAB?
Mere MUSIK?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

KØKKENET

"Køkkenet skal være kreativt, der skal være plads til udfoldelse og eksperimenter,og maden skal være sund og lækker", siger vores to køkkenledere, Inger Liin Knudsen og Kirsten Bjerge.

Et godt køkken er et grønt køkken med gode råvarer, og vores køkkenkunstnere forstår at trække kendte og ukendte smagsnuancer frem på bordet. Samtidig bliver der kælet for anretningen, så det ikke bare bliver et måltid, men en oplevelse at komme og spise. Køkkenet har fået tildelt det økologiske guldmærke, hvilket betyder 90-100% af vores råvarer er økologiske!

Begge køkkenledere har været med til at udvikle højskolens køkken. Kirsten har sin baggrund som økologisk landmand og kostvejleder, og Inger har altid været her.

I det kreative køkken finder vi også Henriette Liin Danielsen, Alexandra Cabalau og Mona Kamp Jensen.

Køkkenkunstnerne har udgivet kogebøgerne: "Uhm." og "Mere uhm", "Vestjyllands Højskole - køkkenets favoritter" og den sidste nye "Flere favoritter".
De første to er desværre udsolgt, men de to sidste og nyeste kan købes ved at henvende sig til kontoret.

Fra venstre: Alexandra, Kirsten, Inger, Henriette, Mona