Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

Ny Podcast: Højskoleradio

En podcast er en radioudsendelse, som du kan høre, hvornår du vil. I princippet bare en simpel lydfil, som du kan lytte til med en app, soundcloud eller itunes, hvis du har en iphone. Det der gør formatet så interessant er, at du kan søge lige præcis det indhold frem, der interesserer dig mest. Uanset om du interesserer dig for økonomi, økologi, cykelløb, gyserhistorier eller lystfiskeri, så er der næsten altid en eller anden entusiast et sted på jorden, der har lavet en podcast om det. Bevares - nogle er bedre end andre, men de fleste store medieproducenter som f.eks. DR og Politiken laver i dag glimrende og målrettet indhold, som du kan lytte til, hvornår det passer dig.

Vi har lavet podcast-kanalen "Højskoleradio". Dels fordi vi ofte møder gode historier og hard core viden, som vi gerne vil gemme og tage med videre. Men også fordi vores elever elsker at lave podcasts. Derfor kommer du til at kunne finde forskelligt indhold på kanalen. Det kan være drama eller fakta. Det kan være elev- eller læreproduceret. Det kan være lavet af os eller andre. Men fælles for alt vores indhold er, at det skal afspejle indholdet i de danske højskoler. Det skal på en eller anden måde have bred alment dannende karakter. Måske kan det simpelthen bare afspejle udviklingen hos selve den elev eller lærer, der har produceret indholdet. Måske er det hårde fakta, som du kan blære dig med til den næste medarbejderfest, fredagsbar eller hjemmekamp i fodboldklubben.

Nå ja. Og så er det sådan, at de kommer, når de kommer. I USA kalder de det "eksklusivt indhold", når der ikke kommer et nyt afsnit hver uge. Lad os bare sige, at vi laver et afsnit, når vi har noget på hjertet.