Ja til FÆLLESSKAB?
Mere MUSIK?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

Ny lærebog om økologiske kantiner

I forbindelse med, at højskolen har med Birtha Toft har været repræsenteret i EU-projektet cook.org om mere økologisk og lokal mad i offentlige kantiner, har vi medvirket i udarbejdelsen af en ny lærebog.

Bogen handler om, hvordan man driver en god økologisk kantine, uden at økonomien løber løbsk. Den er frit tilgængelig som e-bog her.

BBC's stjernekok lavede program med højskolen

I sommers besøgte stjernekokken Tareq Taylor Vestjyllands Højskole og vores underviser i kokkeri, Justine De Valicourt. Programmet er endnu et udtryk for regionens stigende betydning på det gastronomiske felt. Du kan læse mere om besøget og se klip fra programmet nedenunder.

https://www.rksk.dk/nyheder/kommunen/oktober/tv-seere-faar-en-smagsproeve-paa-vestjylland