Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

LIDT HISTORIE

”Vi ønsker, at Vestjyllands Højskole må blive et sted, hvor menneske mødes med menneske uanset, hvor i samfundet man kommer fra. Samtalen er væsentlig, og vi vil i fællesskab med vore elever prøve at analysere vor situation i den tid vi lever i.”

Det var nogle af ordene, da grundlægger og forstander Chr. Christensen 1. Maj 1969, efter ni års forarbejde, kunne indvie Vestjyllands Højskole.

I 2009 fejrede skolen sit 40 års jubilæum og udgav i den anledning et jubilæumsmagasin. Historien starter med ovenstående ord og fortsætter:

40 år i Vestenvinden
Vestjyllands Højskole står som et kulturelt vartegn i Vestenvinden og har gjort det i over 40 år. Livet på højskolen er blevet skabt af de forstandere, lærere, elever og gæster, der er kommet indenfor dørene. De forskellige forstandere har sat hver deres præg på skolen siden begyndelsen i 1969

En hverdag på Vestjyllands Højskole