Ja til FÆLLESSKAB?
Mere MUSIK?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

ELEVFORGRENINGEN

Vestjyllands Højskoles Elevforgrening - udødeliggør højskolelivet!

Efter at have gået på VH er du en del af klubben. En af dem, der har gået på højskole. Tidligere højskolelev. Man glemmer aldrig højskolelivet, minderne og følelsen af at vandre til Velling. Dette fællesskab, som vi alle har oplevet og været en del af, er værd at vedligeholde. Ånden vil altid leve videre, mens den stemning, højskolen sætter dig i, godt kan komme lidt på afstand. Medmindre… du bliver en del af elevforeningen! Elevforeningen, hvor det hele årligt genoplives, er et samlingspunkt. Med muligheden for at møde endnu flere mennesker, der er med på at højskolehygge. Her holdes kontakten mellem dig og dine højskolevenner, du kan følge med i, hvad der rører sig i miljøet omkring højskolen, og det er en måde at vende tilbage til skolen på. Igen og igen. Det giver en helt særlig følelse atter at svinge ind i gruset, mærke vindmøllens roterende sus i maven - og hvem kan sige, at de nogensinde får nok af at se ud over Ringkøbing Fjord?

Besøg vores hjemmeside på http://festivest.weebly.com/

Genforeningsfesten
Gammelelevweekenden i april er årets største arrangement, hvor vi besøger skolen med dens nuværende elever. Det er som at gense en gammel ven, der har udviklet sig, og samtidig et gensyn med gode gamle lærere, som kan fortælle nye røverhistorier. Det er kort sagt en weekend fra fredag med gensynsglæde, lørdag med generalforsamling og søndag med god vind i håret ved Vesterhavet.

Facebookforum
Vi har en stor gruppe, som er en hurtig måde at komme i kontakt med mange VH’ere på. Det giver muligheden for at sende en hilsen, hive nogen med til fest, efterspørge hjælp og råd eller fx fortælle om en aktivitet, man går og arbejder på. Join us via adressen https://www.facebook.com/groups/festivest